Εμείς στην τυπογράφισα

Για περισσότερο από είκοσι χρόνια είμαστε αφοσιωμένοι στο να παραδίδουμε άμεσα τις καλύτερες ποιοτικά εκτυπώσεις των εντύπων των συνεργατών μας.


Εμείς οι πωλητές, οι γραφίστες και οι κειμενογράφοι μας προσπαθούμε μέσα από στοχευμένες ερωτήσεις να εξυπηρετήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.


Προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις κάθε ξεχωριστής παραγγελίας και προσφέρουμε εκτυπωτικές λύσεις που αναδεικνύουν την εταιρική σας ταυτότητα και εικόνα.

Η υπόσχεσή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη σχέση μεταξύ τιμής, ποιότητας και εμπειρίας εξυπηρέτησης.

ΦΙΔΑΚΙ ΝΕΟ

Σταθερη ποιοτητα
Ο βασικός λόγος που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας είναι η σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας. Σας εγγυόμαστε σταθερή ποιότητα πολύ απλά γιατί τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα άριστης ποιότητας. Στην ποιότητα δεν κάνουμε κανένα συμβιβασμό.

Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε ακριβώς την ποσότητα εντύπων που χρειάζεστε και όχι εκείνη που εξυπηρετεί τον εξοπλισμό του τυπογραφείου. Έχουμε επενδύσει σε εξοπλισμό που μας επιτρέπει να εστιάζουμε με μεγάλη ευελιξία στις ανάγκες της δικής σας παραγγελίας από άποψη χρόνου παράδοσης, χώρου αποθήκευσης και διαθέσιμου προϋπολογισμού.

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε στα χέρια σας τυπωμένα τα έντυπά σας το γρηγορότερο δυνατόν. Γι’ αυτό παραδίδουμε τις παραγγελίες καρτών μέσω printapps σε 24 ώρες από την τελική τους υποβολή. Σε κάθε περίπτωση όταν αναλαμβάνουμε μια παραγγελία είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να την παραδώσουμε στο χρόνο που επιθυμείτε.