καθετοποιημένη μονάδα

Το άριστα καταρτισμένο και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό της εταιρείας μας, εξασφαλίζει την αυξημένη παραγωγικότητα, τα άριστα ποιοτικά προϊόντα και τη βέλτιστη υλοποίηση κάθε παραγωγής.
Με στόχο την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παραγωγής, η εσωτερική λειτουργία της εταιρείας μας έχει οργανωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρονται και να διασφαλίζονται ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε πελάτη.

εμπορικο τμημα

Υπεύθυνο για την ανάπτυξη και προώθηση των πωλήσεων είναι το εμπορικό τμήμα της Τυπογράφισα. Τα άρτια εκπαιδευμένα στελέχη του υποστηρίζουν τους ήδη υπάρχοντες πελάτες και προσεγγίζουν νέους, ακούνε καλά τις ανάγκες τους και προωθούν την ιδανική και πιο οικονομική λύση στις απαιτήσεις τους. Γιατί αυτό είναι το κλειδί για το άρτιο αποτέλεσμα.

Με στόχους την διατήρηση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες αλλά και την περαιτέρω διεύρυνση και αναβάθμιση της πελατειακής βάσης της εταιρείας μας, το τμήμα μελετάει μεγέθη και μερίδια, οργανώνει και επεξεργάζεται έρευνες αγοράς.

Το τμήμα απαρτίζεται από εξειδικευμένα στελέχη ώστε να παρέχει, με την τεχνογνωσία που διαθέτει, κάθε δυνατή βοήθεια στους πελάτες. Από τη στιγμή της παραγγελίας σας, ο προσωπικός σας σύμβουλος θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας.

δημιουργικο τμημα

Βλέπει τις ανάγκες των πελατών από διαφορετική οπτική. Με την συμβολή των πλέον αξιόπιστων επαγγελματικών προγραμμάτων σχεδιασμού, θέτει τις βάσεις για την παραγωγή ενός σωστά δομημένου και καλαίσθητου εντύπου. Προτείνει και υλοποιεί. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και στις πιο απαιτητικές εργασίες όπως:

– Σχεδιασμός λογοτύπου
– Δημιουργία και εφαρμογή εταιρικής και προϊοντικής ταυτότητας
– Brand Communication Strategy
– Σχεδιασμός συσκευασίας
– Σχεδιασμός εντύπων και καταλόγων
– Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων

prepress τμημα

Σκοπός του τμήματος η τροφοδοσία των εκτυπωτικών μηχανών με ποιοτικά ελεγμένες εκτυπωτικές πλάκες (τσίγκους) σε έγκαιρους χρόνους. Η προεκτύπωση γίνεται με τεχνολογία CTP, χωρίς χημικά απόβλητα, ηλεκτρονικό μοντάζ και ψηφιακό δοκίμιο.

τμημα offset εκτυπωσεων

Το τμήμα offset εκτυπώσεων, έχει ως αρμοδιότητα την εκτύπωση σε:

– Ενιαία έντυπα τιμολόγησης
– Φάκελα κάθε είδους
– Διαφημιστικά έντυπα (δίπτυχα – τρίπτυχα κ.α.)
– Μπλοκ λογιστηρίου
– Μηχανογραφικά έντυπα

τμημα ψηφιακων εκτυπωσεων

Το τμήμα ψηφιακών εκτυπώσεων, έχει ως αρμοδιότητα την εκτύπωση σε:
– Επαγγελματικές κάρτες
– Διαφημιστικά έντυπα μικρού τιράζ
– Ετικέτες Συσκευασιών
– Ολοκληρωμένες Εφαρμογές Direct Mail
– Ειδικές αριθμήσεις Επιταγών – Κουπονιών
– Δωροεπιταγές – Δωροκουπόνια
– Εκτύπωση μεγάλων επιφανειών με χάραξη (banners, roll-ups, αυτοκόλλητα βινύλια κ.α.)

τμημα παραγωγης βιβλιων

Προεκτύπωση
Διαθέτουμε όλα τα προγράμματα που σχετίζονται με τη σελιδοποίηση και την επεξεργασία κειμένων και φωτογραφιών ακόμα και από σκανάρισμα για πλήρη προεκτυπωτικό έλεγχο.

Εκτύπωση εσωτερικού (σώμα)
Μέσω των δύο σύγχρονων μηχανών Οcé Varioprint 6250, οι μοναδικές με απόλυτη σύμπτωση και στις δύο όψεις, έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε σε όλα τα βάρη των χαρτιών 520 σελίδες A4 σε μόλις ένα λεπτό.
To ειδικό software Prisma Prepare διαχωρίζει τις έγχρωμες και τις ασπρόμαυρες σελίδες χωρίς να επιβαρύνει την αξία του βιβλίου με κόστος εκτύπωσης και ένθεσης.

Εκτύπωση εξωφύλλων
Έχουμε στη διάθεσή μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ψηφιακή εκτύπωση:
1. με την Canon C7011VP (εγκατάσταση Ιανουάριος 2016) έχουμε δυνατότητα παραγωγής ως 1.000.000 φύλλων ανά μήνα.
2. με την Ricoh 7100 SX (εγκατάσταση Σεπτέμβριος 2016) οι επιπλέον δυνατότητες είναι:
• Εκτύπωση σε χαρτί μήκους ως 70 εκατοστά για ιδιαίτερα «μεγάλα αυτιά»
• Εκτύπωση λευκού χρώματος σε χρωματιστά χαρτιά ή αυτοκόλλητα
• Εκτύπωση σε ιδιαίτερα «δύσκολα» χαρτιά
• Εκτύπωση σε φάκελα με μεταβλητά στοιχεία παραληπτών
• Εκτύπωση σε ειδικά υλικά

Βιβλιοδεσία
Συγκόλληση με μηχανή Duplo UltraBIND 6000 τελευταίας τεχνολογίας ειδική για συγκόλληση χαρτιών που προέρχονται από ψηφιακή εκτυπωτική μηχανή. Η κόλλα PUR κλειστού κυκλώματος που χρησιμοποιεί μπορεί να συγκολλήσει όλων των τύπων τα χαρτιά. Δυνατότητα ωριαίας παραγωγής έως 300 βιβλία των 250 σελίδων.
Για βιβλία τα οποία αποτελούνται από λίγα φύλλα, μέχρι 70 σελίδες, δίνεται η δυνατότητα βιβλιοδέτησης με καρφίτσα.

Επιπλέον Επεξεργασία
Από τον εξοπλισμό μας, δίνουμε την δυνατότητα πλαστικοποίησης, γκοφρέ, χρυσοτυπίας και μορφοκοπής.

Χρόνοι Παράδοσης
Από την ημέρα παραλαβής του ηλεκτρονικού αρχείου (.pdf) η παράδοση γίνεται στο χώρο σας ακόμα και εντός 3 εργάσιμων ημερών.

finishing

Οι μετεκτυπωτικές εργασίες είναι όλες οι εργασίες που γίνονται μετά την εκτύπωση: Ξακρίσματα, προστατευτικά βερνίκια UV, κοπτικά, καλούπια, ανάγλυφα, γκοφρέ, επικολλήσεις, πλαστικοποίηση και συσκευασία.
Μπορούμε να αναλάβουμε από τα πιο απλά μέχρι απαιτητικά και σύνθετα projects.