τμήμα παραγωγής βιβλίων

Τυπώστε τόσα βιβλία
όσα πραγματικά χρειάζεστε

Επενδύοντας στα πιο σύγχρονα ψηφιακά συστήματα, σας παρέχουμε τη δυνατότητα της «εκτύπωσης κατά ζήτηση», δηλαδή τη δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης βιβλίου με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Η «εκτύπωση κατά ζήτηση» διευκολύνει κυρίως το χώρο των εκδόσεων, όπου εκτός από τα οικονομικά οφέλη, εξυπηρετεί και στην επανέκδοση παλαιότερων ή εξαντλημένων τίτλων. Καταργεί ουσιαστικά την αποθήκευση πολλαπλών αντιτύπων και μηδενίζει το κόστος διαχείρισης και αποθήκευσης.

PORTFOLIO

Στην καθετοποιημένη μονάδα μας παρέχουμε:

ΠΡΟΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαθέτουμε όλα τα προγράμματα που σχετίζονται με τη σελιδοποίηση και την επεξεργασία κειμένων και φωτογραφιών ακόμα και από σκανάρισμα για πλήρη προεκτυπωτικό έλεγχο.
Εκτυπωση εσωτερικου (σωμα)
Μέσω των δύο σύγχρονων μηχανών Οcé Varioprint 6250, οι μοναδικές με απόλυτη σύμπτωση και στις δύο όψεις, έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε σε όλα τα βάρη των χαρτιών 520 σελίδες A4 σε μόλις ένα λεπτό.
To ειδικό software Prisma Prepare διαχωρίζει τις έγχρωμες και τις ασπρόμαυρες σελίδες χωρίς να επιβαρύνει την αξία του βιβλίου με κόστος εκτύπωσης και ένθεσης.
ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ
Συγκόλληση με μηχανή Duplo UltraBIND 6000 τελευταίας τεχνολογίας ειδική για συγκόλληση χαρτιών που προέρχονται από ψηφιακή εκτυπωτική μηχανή. Η κόλλα PUR κλειστού κυκλώματος που χρησιμοποιεί μπορεί να συγκολλήσει ακόμα και επιχρισμένα χαρτιά (velvet, illustration). Δυνατότητα ωριαίας παραγωγής έως 300 βιβλία των 250 σελίδων.
Για βιβλία τα οποία αποτελούνται από λίγα φύλλα, μέχρι 80 σελίδες, δίνεται η δυνατότητα βιβλιοδέτησης με καρφίτσα.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
Από τον εξοπλισμό μας, δίνουμε την δυνατότητα πλαστικοποίησης, γκοφρέ, χρυσοτυπίας και μορφοκοπής.
ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Από την ημέρα παραλαβής του ηλεκτρονικού αρχείου (.pdf) η παράδοση γίνεται στο χώρο σας ακόμα και την ίδια ημέρα.